Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szolidaritási Nap: az ukrán háború menekültjeinek gyűjt négy szombathelyi kulturális intézmény

2022.03.19 | 16:00-21:00

A Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház – a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjával együttműködve – március 19-én Szolidaritási Napot szervez az ukrajnai háború menekültjeinek s áldozatainak javára.

Ne fáradjunk bele tenni a jót, mert ha kitartunk, annak idején aratni is fogunk. Amíg tehát időnk (kairosz) van, tegyünk jót mindenkivel.” /Ferenc pápa üzenete/

Négy intézmény – egy akarat

A Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Könyvtár, a Mesebolt Bábszínház, a Savaria Szimfonikus Zenekar és a Weöres Sándor Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjával együttműködve, március 19-én Szolidaritási Napot szervez az ukrajnai háború menekültjeinek s áldozatainak javára.

A rendezvény helyszíne a Weöres Sándor Színház, ahol 16 órától várják a támogatókat.

A Szolidaritási Nap programja:
– A színház előterében a könyvtár jótékonysági könyvvásárt tart, a könyvekért cserébe az adományládába kérjük a támogatásokat elhelyezni. A könyves adománygyűjtő program aznap, nyitvatartási időben (8 órától 17 óráig) a könyvtárban is működni fog.
– 17 órától a bábszínház Vackor az óvodában című előadását tekinthetik meg a nézők a Stúdiószínpadon.
– 18 órától a Márkus Emília teremben a szimfonikus zenekar muzsikusai adnak koncertet.
– 19 órától a nap zárásaként a Színházteremben a Weöres Sándor Színház Szerelem című előadását nézhetik meg regisztrációs sorrendben, a szabad helyek függvényében az érdeklődők.
Az előadásokon és koncerten való részvétel feltétele az előzetes regisztráció. Minden néző jegyár helyett belátása és lehetőségei szerint az Aulában elhelyezett adománygyűjtő ládába teheti pénzbeli támogatását.

A Szolidaritási Napra regisztrálni hétköznap 9 és 17 óra között a WSSZ Közönségszolgálati és Jegyirodájában lehet személyesen (Szombathely, Király u. 11.) telefonon (+36 94 318 738) vagy e-mailben (jegy@wssz.hu ).

A regisztrációs jegyek a rendezvény kezdete után a helyszínen, az információs pultnál vehetők át.

Részletek

Dátum:
2022.03.19
Időpont:
16:00-21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Szervező

Weöres Sándor Színház

Helyszín

Weöes Sándor Színház
Akacs Mihály u. 7
Szombathely, Magyarország / Vas 9700
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Pin It on Pinterest