Jegyvásárlás

Nyitva tartás: munkanapokon, hétfő-péntek 9-14-ig, illetve a helyszínen 1 órával a hangverseny kezdete előtt.Az online jegyvásárlás továbbra is működik!

Online itt az alsó listában vagy a www.jegy.hu/venue/savaria-szimfonikus-zenekar oldalon!

Bérlet ára (Szimfónia-Ősz, Tavasz, Ünnepek) 16.000 FtBérletek kizárólag a Bartók Terem Jegyirodájában kaphatók!

Kedves Közönségünk! Tisztelt Érdeklődők!A Szent Márton kártyával rendelkezőknek 10 % kedvezményt biztosítunk az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre. A kártya egy darab hangversenyjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a zenekar jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető!Szeretettel várunk minden kedves látogatót hangversenyeinken!

Szólójegyek válthatók: a Bartók Terem jegyirodájában (Szombathely, Rákóczi u. 3. Tel.: (+36 94) 313 747). E-mail: laszlone.andrea@sso.hu

Pin It on Pinterest